FAQs

Veel gestelde vragen


Voordat u een bestelling of een gedeelte hiervan retourneert aan schroevenkampioen.nl, verzoeken wij u altijd eerst contact op te nemen via info@schroevenkampioen.nl

Samen met u stemmen wij dan de afhandeling van uw reclamatie af. Zorg er in ieder geval voor, dat u altijd een kopie van de originele factuur meestuurt en dat u het pakket voldoende frankeert. Ongefrankeerde pakketten nemen wij niet in ontvangst. Aan particulieren is het toegestaan hun bestelling, binnen 7 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden terug sturen naar ons. Laat ons wel altijd weten dat u de bestelling terugstuurt! Nadat alle artikelen in originele staat en onbeschadigd zijn ontvangen, zullen wij het factuurbedrag binnen 10 dagen aan u terugstorten.

Is uw bestelling onjuist, niet compleet geleverd of is er iets beschadigd? Wij verzoeken u dit binnen 48 uur per mail (info@schroevenkampioen.nl) aan ons te melden. De bestelling, of een gedeelte hiervan, moet dan binnen 7 dagen aan ons zijn teruggestuurd, nadat u uw melding gedaan hebt.

Bedoeld voor (semi)-overheidsinstellingen, scholen, stichtingen en bedrijven met uitsluitend onze toestemming.
“Op rekening” kopen is een optie voorbehouden aan hierboven genoemden, echter na uitdrukkelijke toestemming van ons. Wij behouden ons het recht om bedrijven van deze optie uit te sluiten of een besluit terug te draaien. Wanneer betalingstermijnen regelmatige overschreden worden, zal dit tot consequentie hebben dat u niet meer op rekening kunt kopen. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u een factuur. U dient het totale factuurbedrag binnen 30 dagen over te maken op onze bankrekening o.v.v. het factuurnummer.

U kunt uw bestelling plaatsen in onze webshop. Als wij uw betaling dan ontvangen hebben, zullen wij uw bestelling verzenden. Met bepaalde bedrijven kan overeengekomen zijn dat betaling achteraf plaatsvindt, dit echter uitsluitend na toestemming van Schroevenkampioen.nl.

U bestelt uw artikelen door het in de winkelwagen te plaatsen. Als u bent uitgewinkeld, kunt u de bestelling afronden door het opgeven van enkele persoonlijke of bedrijfsgegevens. U kunt hierna de betaalmethode kiezen. Als wij de bestelling hebben ontvangen, sturen wij u een e-mail met een bevestiging van de order. Vanaf dat moment wordt uw bestelling in behandeling genomen.

Alle prijzen die in onze webwinkel worden getoond zijn altijd exclusief btw. Bestellingen worden door ons altijd verstuurd en kunnen niet worden afgehaald.

  • Alleen klanten met een Belgische bankrekening kunnen met Mister Cash betalen
  • Met het kaartnummer en de vervaldatum log je in bij je eigen online bank
  • Je betaalt in je eigen vertrouwde internetbetaalomgeving
  • Alleen klanten met een Nederlandse bankrekening kunnen via Ideal betalen.
  • Je betaalt direct tijdens het bestelproces via je eigen bank.
  • Je betaalt in je eigen vertrouwde internetbetaalomgeving.
  • Er is geen registratie of account nodig om te betalen.
  • Het is belangrijk dat het hele betalingsproces wordt afgerond, totdat je weer op de schroevenkampioen website bent.

DHL levert in 99 procent van de gevallen binnen 24 uur nadat het bij ons verstuurd is. Je ontvangt per e-mail een track&trace-code waarmee je de status van je bestelling kunt volgen op http://www.dhl.nl/nl/express/traceren.html Als je twee keer niet thuis bent, laat de bezorger een kaartje achter, met daarop het adres van het dichtstbijzijnde depot van DHL. Hier kan je het pakket ophalen met een geldig legitimatiebewijs.

Verzendkosten Nederland

Schroevenkampioen.nl hanteert een tariefvoor verzendingen.

Bestelling tot € 100,- excl. btw

Bij een bestelling tot € 100- excl. btw brengen wij € 6,95 excl. btw verzendkosten in rekening.

Bestellingen vanaf € 100,- excl. btw

Bij een bestelling vanaf € 100,00 excl.btw zijn de verzendkosten gratis.

Verzendkosten België

Bestelling tot € 100- excl. btw

Bij een bestelling tot € 100,- excl. btw brengen wij € 6,95 excl. btw verzendkosten in rekening.

Bestellingen vanaf € 100,- excl. btw

Bij een bestelling vanaf € 100,00 excl.btw zijn de verzendkosten gratis.

Ondanks dat wij er naar streven om je bestelling binnen 1 werkdag na ontvangst van betaling te versturen, kan het door drukte soms wat langer duren.
Wanneer de bestelling bij ons vertrokken is ontvang je een leverbevestiging met track en trace code per email.

Mocht je na deze leverbevestiging het pakket na enkele dagen nog niet hebben ontvangen neem dan contact op met de Klantenservice van Schroevenkampioen.nl via het telefoonnummer +31648537355 of per e-mail info@schroevenkampioen.nl

Tijdelijk niet bereikbaar wegens verhuizing. Bestellen is op dit moment niet mogelijk.